Kontakt: +45 53 54 23 23 | 

Om Kiri Automobiler

Jeg henter biler på bestilling til konkurrencedygtige priser. På adressen har jeg mellem 1-3 biler på lager ellers er mit lager Tyskland, Frankrig, Italien, Belgien og Holland men henter også fra andre lande hvis priserne er fornuftige.

Fra underskrift til levering KUN 3 DAGE
* for biler i hele Europa. ‘Længere tid hvis der skal eftermonteres tilbehør.
Kiri Automobiler´s værdier: 

Troværdig

Hjælpsom

Købmandskab

Jeg er din professionelle og pålidelige partner når det gælder biler. Jeg har mere end 16 års erfaring i bilbranchen, og jeg har et stort udvalg af brugte biler til enhver smag og budget. Jeg er ekspert i biler, og kan rådgive dig om alt fra finansiering til forsikring. Jeg lytter til dine behov og ønsker, og sammen finder vi den bedste løsning for dig. Jeg er altid klar til at hjælpe dig med et smil og en kop kaffe.

Hos mig får du ikke bare en bil, men også en god handel. Jeg har altid konkurrencedygtige priser og attraktive tilbud på mine biler. Jeg måler min succes på din tilfredshed, og jeg følger op på alle mine kunder for at sikre at de er glade for deres køb. Jeg vil gerne have dig som kunde for livet, så kom ind og oplev forskellen hos Kiri Automobiler!

“Vi købte bil hos Kiri i foråret 23. Vi har især været glade for hans hurtige tilbagevendelse/opfølgning. Har følt os trykke hele vejen. Afslutningsvis den helt samme følelse – han sikrede vi viste alt om vores nye Tesla. Tryk handel 👍”

Sanne og Søren,
Tesla Model Y Performance

Om mig

Jeg er gift og har 2 skønne børn og selvfølgelig også en skøn hustru 🙂 som jeg elsker at bruge en masse tid sammen med. Hvis der er noget fritid tilovers så bruges den på styrketræning og padeltennis. 

Min karriere startede hos Europcar i Herning, hvor jeg havde noget fritidsarbejde. Jeg begyndte derefter som elev hos Uggerhøj biler og blev udlært i 2006. Stort tak til Erik Hove og de andre i afdelingen, hvor jeg startede min bilsælgerkarriere.

Så blev jeg lige pludselig randrusianer da min hustru boede i Randers, så jeg havde jo ikke noget valg. Her fik jeg job hos Bilhuset Haldrup(2015) som solgte Opel, Honda og Nissan og derefter Via biler(2018) i Egå som solgte Toyota og masser af brugte biler.

Samarbejdspartner