Kontakt: +45 53 54 23 23 | 

Leasing

Hos Kiri Automobiler tilbyder jeg alle form for leasing af biler. Uanset om du er privatperson eller erhvervskunde, kan vi finde den løsning, der passer bedst til dig og dit behov. Se her nedenunder: 

Finansiel Leasing er hvor du betaler en førstegangsydelse og et fast månedligt beløb i leasingperioden. Du har brugsretten til bilen, men leasingselskabet har ejendomsretten. Når leasingperioden slutter, skal du enten købe bilen  selv eller finde en køber til den. Finansiel leasing kan være et godt alternativ til et traditionelt lån, hvis du vil have lavere registreringsafgift og mere fleksibilitet. Du skal dog også være opmærksom på, at du selv står for alle udgifter til vedligeholdelse og service af bilen.

Flexleasing er en leasingmetode, hvor du leaser en bil uden at betale fuld registreringsafgift. I stedet betaler du afgiften i rater hver måned. Det gør det billigere at lease en dyr eller udenlandsk bil. Du betaler en førstegangsydelse og et månedligt beløb i leasingperioden. Der er oftest tale om 3 – 5 år gamle biler, der importeres. Bilen vil, efter leasingperiodens udløb typisk være nemmere at omsætte, da bilen stadig er uden registreringsafgift og kan sælges i udlandet, hvor der er et større kundegrundlag. Bilen vil til enhver tid senere kunne indregistreres på danske eller udenlandske nummerplader, hvis du ønsker det. 

Splitleasing er en leasingform, hvor du deler udgifterne til bilen mellem dig selv og din arbejdsgiver. Du betaler kun for den private kørsel, mens din arbejdsgiver betaler for den erhvervsmæssige kørsel. Det betyder, at du undgår at blive beskattet af fri bil.

Minileasing er en form for korttidsleasing af bil, hvor du lejer en bil for en måned eller mere. Du betaler ingen udbetaling eller depositum, og du har mulighed for at skifte bil flere gange om året. Minileasing er ofte inkluderet med forsikring og ejerafgift.

Re-leasing er en leasingmodel, hvor du leaser en lettere brugt bil, som tidligere har været leaset ud til en anden kunde eller som har været brugt som demo- eller udlejningsbil. Du betaler en lavere månedlig ydelse end ved almindelig leasing, og du slipper for ventetid på levering.

Privatleasing er en finansieringsmodel, hvor du langtidslejer en bil i en fastlagt periode. Du betaler en månedlig ydelse, som dækker finansiering, afskrivning og service. Du har ikke ejendomsretten over bilen, men du skal heller ikke hæfte for skader og vedligeholdelse. Det eneste, du skal betale ved siden af, er forsikring, ejerafgift og brændstof. Du slipper også for at bekymre dig om værditab og salg af bilen og at du har et fastlagt kilometertal pr. år.